Chagall grafic

Chagall grafic

Chagall grafic

De naam Schildercamer stamt uit de 17e eeuw. Het is een kamer, meestal op het noorden, waar de schilder en zijn leerlingen werkten en hij tevens zijn schilderijen en die van anderen verkocht. Dit nu is wat ik mijn hele leven gedaan heb. Vandaar de keuze voor deze naam.

Na meer dan 55 jaar met de handel en restauratie van schilderijen bezig te zijn geweest, heb ik besloten om mijn Chagall grafic expositie in Amsterdam te verlaten en in Oosterbeek met mijn passie door te gaan. Een belangrijk voordeel is dat ik van hoge kosten naar geen kosten ga waardoor de prijzen aanzienlijk lager zullen zijn.

Alle werken kunnen worden vergezeld van een taxatie rapport voor de verzekering. Natuurlijk zijn alle schilderijen in perfecte conditie en zeer fraai gelijst. Wel graag afspreken wanneer u langs wilt komen om de schilderijen te bewonderen.

Tel/App +31 653 779 586. E-mail: info@memoryinart.nl. Het adres is Lukassenpad 1a 6862 CJ te Oosterbeek (zie contact).

Wouter Janssen


Restauratie

Restauratie

Het is prachtig om te zien hoe een schilderij, die lang aan de wand hing, transformeert in eigenlijk een nieuw schilderij na een grondige schoonmaak beurt. Behalve dat een schilderij veel aan helderheid en contrast wint, krijgt het ook de juiste bescherming voor de toekomst.

Ook antieke lijsten kunnen weer in originele staat worden teruggebracht. Dit op een degelijke manier voor een redelijke prijs. En ook met een prijsafspraak vooraf.

Vanaf 1965 heb ik mijn eigen schilderijen en die van particulieren, kunsthandelaren en musea gerestaureerd. Mijn Chagall grafic expositie en restauratie studio is uitgerust met de modernste technieken.
Daarom kan ik uw geliefde schilderij schoonmaken en restaureren met de grootst mogelijke zorg.
Bovendien kan ik garanderen dat uw schilderij bij mij in veilige handen is.

Nadat ik uw schilderij heb kunnen onderzoeken, kunnen we duidelijke afspraken maken.


Contact

Contact

Om u in alle rust te kunnen ontvangen zijn wij open op afspraak. Het adres is Lukassenpad 1a 6862CJ  te Oosterbeek, Tel. +31 653 779 586.

De galerie met Chagall grafic schilderijen ligt wat verscholen achter de winkels van de Utrechtseweg. Vanaf deze weg, die midden door het dorp loopt, gaat u tegenover een grote parkeerplaats het Lukassenpad in (de weg naast restaurant LETS). Op deze weg bevindt zich aan de linkerkant achter een muur de Schildercamer.

Routeplanner:  Utrechtseweg 147 in Oosterbeek brengt u vlak naast het grote parkeerterrein voor het gemeentehuis.   De Schildercamer vindt u tegenover het Raadhuisplein aan het Lukassenpad 1a (Utrechtseweg oversteken en het straatje links naast restaurant LETS inlopen). 


Oude kunst in een modern interieur

Traditionele schilderijen zijn niet alleen voor traditionele interieurs

Het toevoegen van oude kunstwerken van Chagall grafic in een modern interieur creëert een interessant contrast tussen oud en nieuw. Het kan zorgen voor een gevoel van balans en harmonie door het mixen van verschillende stijlen en tijdperken.

Chagall grafic

Plots voelt dat traditionele schilderij met een vergulde lijst als herboren, zoals je op deze foto kunt zien.

Chagall grafic

Er gebeurt iets geweldigs als ze uit hun verband in een eigentijdse setting worden geplaatst. Voorbeelden te over in onze Chagall grafic galerie.

Chagall grafic

Het tonen van oude kunstwerken in je interieur geeft een persoonlijk tintje en maakt de ruimte uniek. 


Hidden Art

Deze kunstvorm daagt de traditionele opvatting uit dat kunst iets is, dat in het openbaar moet worden getoond.

Chagall grafic

Hidden Art verrast en intrigeert mensen die ermee in aanraking komen. Bovendien dient deze kunst als een vorm van verzet of subversie tegen gevestigde normen en instellingen, waardoor alternatieve ruimtes voor artistieke expressie worden gecreëerd. Bezoek onze Chagall grafic collectie.


Money Paintings

Met Money Paintings worden kunstwerken bedoeld die afbeeldingen van geld als hun primaire onderwerp hebben.

Chagall grafic

Daarom verkennen deze schilderijen thema’s die te maken hebben met romantiek en de sociaaleconomische dynamiek van de samenleving.

Gyula Karpati


Graphic Art 

Grafic Art verwijst naar kunstwerken die gemaakt zijn met behulp van grafische technieken en/of methoden. Het omvat een breed scala aan kunstuitingen, van traditionele grafische kunstvormen tot moderne digitale grafische kunst.

Chagall grafic

Zodoende gebruiken grafische kunstenaars verschillende media en technieken om visueel interessante en expressieve werken te maken. Bezoek daarom onze Chagall grafic galerie.

Wouter Janssen